Seyahatinizde İşinize Yarayacak Uygulamalar
  • Erdem ADALI
  • 09 Mayıs 2023
  • 209

Seyahatinizde İşinize Yarayacak Uygulamalar

1- Free Wifi Finder

İOS veya Play Store'dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz harika bir uygulama olan Ücretsiz Wifi Bulucu, menzilinizdeki en yakın WIFI ağına otomatik olarak bağlanmanıza yardımcı olur.



2- AroundMe

AroundMe, yakınınızdaki en yakın "her neyi arıyorsanız" bulmanıza yardımcı olan bir uygulamadır. Konumunuzu hızlı bir şekilde tanımlar ve size en yakın banka, benzin istasyonu, hastane, otel, sinema, restoran, süpermarket, eczane, tiyatro, taksi vb. seçenekleri gösterir.


3- Booking

Dünyadaki 800 binden fazla otel ve 20 milyon oda arasından en uygun seçenekleri bulmanıza yardımcı olan Booking, seyahatlerde en sık kullanılan rezervasyon sistemlerinden biridir. Dünyanın en büyük ve en iyi seyahat sitelerinden biri olarak nitelendirilebilir.



4- Airbnb

Eğer oteller sizin tarzınız değilse, Airbnb tam da aradığınız uygulamadır. Airbnb ile gittiğiniz şehirde günlük olarak ev veya oda kiralayabilirsiniz.



5- TripAdvisor

Gezginler tarafından paylaşılan 500 milyonu aşkın yorum ve görüş ile TripAdvisor, gittiğiniz her yerde en uygun uçak biletlerini, en iyi otelleri, mükemmel restoranları ve yapılacak eğlenceli aktiviteleri bulmanızı kolaylaştırır.



6- Wikihood

Turist rehberlerine, tercüme kulaklıklarına veya yerel turlara katılmadan gezilen yerlerin tarihini anlamadığımız sürece, gezi deneyimimiz eksik kalabilir. Wikihood, bu noktada en zengin kaynağa sahiptir: Wikipedia'nın cep boyutlu versiyonudur.